Trøstespisingen og Kraften

28. June 2015

Arkiv, TrineLive


Elvebredde KongsvingerKjæresten min har vært borte i tre dager og jeg har gått opp 20 kg. Sånn ca. Det er jeg helt sikker på, for det føles sånn.

Er det ikke rart hvordan omstendigheter og kontekster fyrer avgårde adferd? Akkurat som en dør åpner seg og en “annen person deg” kommer fykende fram!

For meg er det en tankeløs, trassig, svak, lei seg Trine som kommer. Ei som vil SPISE. Vi snakker “Jeg bryr meg ikke et spøtt om det hu sunne Trine foretrekker eller vil ha til daglig, her skal det bare dyttes inn”-Trine.

Godteri, snacks, is – ja til og med kaker og kjeks som jeg ikke engang higer etter når jeg er godteri-sjuk ellers.. Det skal INN!

Å dytte inn er akkurat riktig beskrivelse. Er ikke særlig av tanke bak eller kontakt med smak eller nytelse nå, det går i størst mulig håndfull, tygge fort og åpne for neste størst mulige håndfull..

Tomt i posen? Hente ny. Helt til det er stopp fordi alt er borte ELLER kvalme og ubehag topper seg.

Har du hatt det sånn noen gang?

For meg er det stor forskjell på vaner og kosthold før og nå. Gradvis har livsstil og favoritter endret seg gjennom årene til sunnere og renere valg. Overskudd, glede, velvære og også utseende har endret seg parallelt til det bedre samtidig. Ting jeg før likte og var tiltrukket av, smaker ikke lenger og frister heller ikke. Det er lenge siden ungdomsår hvor hvitt mel og sukker var toppers, for å si det sånn.

Treningshopp til bloggMEN, det er noen følelser eller situasjoner som åpner for noe gammelt noe. Som henter fram ei helt desperat Trine.

Hun kommer når jeg mister meg selv. Når jeg har jobbet alt for mye og er ordentlig sliten. Når jeg har forstrukket meg over tid uten å rose meg eller anerkjenne innsatsen. Eller når kjæresten er borte.

Agendaen har vært rimelig tettpakket disse dagene, og det har ikke vært anledning til alt for mye mesking for hu Trine der, men likevel føles det så ekkelt.

Jeg synes jeg kjenner fettcellene fyller seg opp. At kinna og ansiktet mitt svulmer opp. At det disser rundt meg når jeg går. At magen min er på nivå med siste faser i svangerskapet.

Inni hodet kakler dommedagsprofetier om kommende grusomheter. “Ferie om en uke, Trine. Bikini-tid, Trine. Herreguud… jeg kan ikke vise meg sånn. Hvordan skal jeg greie å slappe av når kjæresten kommer hjem? Være nær? Æssjj.. Dette var smart, Trine.”

Så, i går kveld skjedde det som pleier å skje når dette pågår. Kraften kom! Hurraaaa!! Kraften som vips bare fjerner hu andre.

Som ved et trylleslag er det voldsomme tankeløse drivet borte. De ustoppelige hendene gjør noe annet. “Godsakene” går i søpla rett og slett. Og med det kommer jubelen. Lyset, håpet, følelsen. Hu Trine jeg lever med til daglig er tilbake!

Og det rareste av alt? De 20 kg jeg følte på allerede første kvelden, er minket til én kg eller noe.. Buksa er ikke så trang. Ansiktet er mitt. Magen står ikke i veien.

“Det går bra det her, Trine.”

I kveld kommer kjæresten min hjem. SOM jeg gleder meg <3

DEL om du liker.

—————————————————————————————————————

Blogglistenhits

 

Bloggbilde TrineTrine Åldstedt er forfatter, blogger, ildjsel, medmenneske og ekspert i coaching og NLP.

Mer info via:

Coachingeksperten på Facebook – Instagram – Twitter

Få med deg boken Alt sitter i hodet

Få med deg kurs og utdanninger jeg holder

La meg guide deg til livsendring gjennom CDene mine

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Følg meg på sosiale medier!

Her kan du følge meg via RSS-feed, Facebook eller Twitter. Du kan også se nyttige videoer på Metaresources YouTube-kanal.

No comments yet.

Leave a Reply

------------------