Har du det nuet og framtiden skriker etter?

28. June 2016

Egenutvikling, Ledelse

Trine video i tiden
Egenledelse, mental mestring, innsikt i hvordan kroppen og hjernen fungerer er kunnskap i tiden. Selvinnsikt, gode relasjoner og følelsesmessig mestring er avgjørende for hvordan vi har det og hvordan samfunnet vårt skal formes framover.

Vi i min bransje, her i MetaResource, har vi sett og jobbet for dette i mange år, og nå får vi også drahjelp fra mastodonter i verden rundt oss.

Verdens Økonomiske Forum for eksempel, plasserte nylig emosjonell intelligens som en av de viktigste egenskapene for arbeidslivet fremover. Harvard Business School retter stadig mer fokus på betydningen av relasjoner og atferd. Det skrikes etter menneskekompetanse fra stadig flere hold innen akademia og det etablerte næringsliv. Det er der behovet er. Det er der nøklene ligger. Det er der løsningene er.

Når en kjenner mennesket fra innsiden som vi gjør gjennom NLP, coaching og hypnose, er det ingen hokus pokus å finne følelsesmessig intelligens og lære seg følelsesmessig mestring. Det er tvert i mot temmelig naturlig og mye letter enn vi tror.

Men vi må starte med å lære oss hvordan kroppen og hjernen fungerer. Den beste veien til det, og dermed den beste investeringen både for personlig, yrkesmessig og framtidsrettet vekst, finner du her.

Toget går nå. Har du det du trenger?

Ta kontakt, vi hjelper deg.

 

—————————————————————————————————————

Bloggbilde Trine

Trine Åldstedt er forfatter, blogger, ildjsel, medmenneske og ekspert i coaching og NLP.

Mer info via:

Coachingeksperten på Facebook – Instagram – Twitter

Få med deg boken Alt sitter i hodet

Få med deg kurs og utdanninger jeg holder

La meg guide deg til livsendring gjennom CDene mine

 Blogglistenhits
, , , , , , , , ,

Følg meg på sosiale medier!

Her kan du følge meg via RSS-feed, Facebook eller Twitter. Du kan også se nyttige videoer på Metaresources YouTube-kanal.

No comments yet.

Leave a Reply

------------------