Hvordan klare å holde nyttårsforsetter – her får du hjelp

30. December 2016

Egenutvikling, Ukategorisert

nyttårsforsetter, Trine Åldstedt bloggDette begynner egentlig med selve forsettene du har satt deg. Er de forankret i deg og dine innerste tanker og ønsker? Er de verdifulle for deg og er det virkelig du som vil ha det?

En gang jobbet jeg med en ung kvinne ”Stine”. Hun slet med seg selv og eget selvbilde i forhold til kroppen sin. Stine var tidsriktig gutteaktig tynn, høy, pen, med flott energi og draget på gutta – men hun følte seg verken sexy eller ”bra nok”. Når kjæresten tok på henne, greide hun ikke å gi seg hen eller nyte det. Jeg ba henne beskrive en vakker kvinne for meg. Stine svarte ”En vakker kvinne er varm, myk og kvinnelig. Hun er frodig og har former”. Svaret hennes kom som et sjokk for henne når hun skjønte hva hun sa.

Så når du nå har satt deg dine nyttårsforsetter, er det et par gode spørsmål du kan stille deg før vi går videre og sørger for at du får dem innfridd:

  • Hva vil det gi deg når du har fått det?
  • Hvorfor vil du ha det?

Svarene vil både kvalitetssikre forsettene dine og gi deg kraft som av en propell mot målet.

Når dette er gjort, er det flere ting du kan gjøre for å holde forsettene og oppnå suksess:

Velformulerte mål Enten forsettet er stort eller lite, er det viktig å være realistisk i målsettingen. Det er endringer som skal innføres i livet, kanskje til og med livsforandrende endringer, så tillat deg selv å ta gjøre det virkelig. Sjekk av at det er spesifikt, målbart og realistisk. Er det innenfor din kontroll å få det til? Og når er det mulig å være i mål? Selv om dette er noe du ønsker deg dypt og inderlig helst i dag, har du en vei å gå før du er i mål. Når helt konkret skal du være i mål? Og når du har alt dette klart for deg nå, hvor attraktivt er det for deg å ha det? Grader gjerne på en skala fra 1 til 10 og jo nærmere 10, jo større driv mot målet har du.

Motiver deg til handling. Hemmeligheten (The Secret) og Loven om tiltrekning (The Law of Attraction) har gått som en farsott over kloden de siste årene. De gir oss masse verdifulle tips og steg for å manifestere drømmer, men for å lykkes det handling til. Derfor er det viktig for deg når du nå daglig manifesterer og lever ut det nye deg – for det er vel det forsettene egentlig representerer? – at du kontinuerlig og på daglig basis gjør det du gjør når du er det.

Den nye deg. Vet du hva det er? Hva konkret kjennetegner deg når du er den. Tusentipset her er å visualisere. Se for deg et lerret som spiller filmen med deg i målet. Hva ser du? Hva gjør du? Hvordan høres du ut? Når du har dette klart, svever du inn i filmen og i deg selv.  Se nå gjennom egne øyne, høre gjennom egne ører, føle i kroppen din – hvordan er det å være der? Hva sier du til deg selv? Hvor og hvordan er følelsen?

Gjør deg godt kjent med opplevelsen og svev deretter ut igjen. Se deg selv i filmen og vit at et stykke fram i tid, på det tidspunktet du har satt deg, er du i mål. Da er dette din virkelighet!

Nyt veien. Når alt dette er gjort starter den store herligheten. Nå er det tid for å høste frukter. For hver handling du gjør, er du nærmere målet. For hvert eneste steg, har du beriket deg selv. For hver tanke med gode bilder, manifesterer du. For hver eneste gode, oppmuntrende kommentar du lytter til fra deg selv, har du kvalitetssikret din suksess. Som små gavepakker ligger alt dette og mer i løypa foran deg. Det er allerede på veien alle nytelsene ligger.

Og helt til slutt er det noe jeg vil spørre deg om:

Hvordan ville det være, når du har gjort de endringene nå, i framtiden, når du ser deg tilbake og ser hvordan det var å ha hatt det problemet, når du tenker på det nå?

DEL lenka med andre du vil heie på for å skape seg et ordentlig godt nytt år.

 

Bloggbilde Trine

Trine Åldstedt er forfatter, blogger, ildjsel, medmenneske og ekspert i coaching og NLP.

Vil du lære mer av meg?

Finn kurs og studier her – stort utvalg!

Følg TrineLive.no og få LIVE coaching 2 ganger ukentlig!

Trine Åldstedt på FacebookInstagramTwitter

Få med deg boken Alt sitter i hodet

 

Blogglistenhits

 

Opt In Image
Fyll deg med superfornøyd følelse

GAVEN løfter fram dine indre ressurser.
Få 17 minutter guidet til kraft og godfølelse.

Jeg sender deg også nye framskritt og inspirasjon av og til

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Følg meg på sosiale medier!

Her kan du følge meg via RSS-feed, Facebook eller Twitter. Du kan også se nyttige videoer på Metaresources YouTube-kanal.

No comments yet.

Leave a Reply

------------------