LIVE coachen: Forskjellen på deg, Petter, Walt og Oprah

10. February 2017

TrineLive

Resultatmål, Coaching, TrineLive, Trine Åldstedt, MetaResource, NLPEn liten men avgjørende tvist i hvordan du lager todo liste for å nå mål og drømmer.

Forskjellen på deg, Petter, Walt og Oprah, har du tenkt over den? Hadde det vært nyttig å lære en liten endring i hvordan du former gjøremålene dine, så du kan skape enda mer av det du lengter etter og drømmer om?

I LIVE sendigene får du tips, kunnskap, kvalitet og læring av betydning.

Her er kommentarer fra dagens sending:

Line: Inspirerende dette skal jeg gjøre allerede i dag

Christina: Dette gikk rett hjem! 

Elisabeth: Dere gir meg inspirasjon og inkludering. Jeg har hatt det travelt (god-travelt) i det siste. Savner når jeg ikke har fått med Trine live. Fremtiden er lys!

 

Se sendingen direkte i vår YouTube kanal her:

 

Se Facebook sendingen med kommentarer og DELinger her.

TrineLive bygger deg opp

Du får læring av betydning. Sikre at du får med deg LIVE sendingene gjennom å:

Gå inn på trinelive.no og trykk Liker og Følg

Få med deg Ledestjerne intervjuene

I tillegg til LIVE coaching, intervjuer jeg også Ledestjerner. Det er folk med utpregede resultater, som deler tips, læring og smarte erfaringer med deg.  Intervjuene sendes til forskjellige tider, avhengig av gjesten jeg har med meg, og hvor vi er.

Se for eksempel intervjuet med Hanne Aspaas, HR sjefen som skaper vekst.

Sikre deg at du får med deg intervjuene, gjennom å Like siden og Følg den.

Kraftsentret

Vi har også en egen gruppe på Facbook du kan være med i: Kraftsentret. Der får du enda mer læring og godbiter, i et flott miljø av supre, rause og inspirerte folk.

Du finner gruppa her.

Jeg sender også LIVE der inne, så sikre deg varsel gjennom å:

Legg deg til som medlem, og deretter be om Varsle når du er i gruppa.

Da får du beskjed når sendingene begynner.

Men hvorfor kjører jeg gratis LIVE coaching

når jeg både har venteliste, full agenda med å skape mitt livsverk og å drive MetaResource?

Min visjon er å utvikle verden. LIVE coachingen er et virkemiddel til det. Jeg har bydd på gratis LIVE coaching siden april 2016 og TrineLive er Norges mest sette LIVE. Effekten er overveldende. Mennesker har fått livsendring og mestring innen helse, forhold, selvfølelse, sykdom, jobb og karriere. Inger her for eksempel.

Du kan se flere av sendingene og få effekt og verdi NÅ. Gå inn på TrineLive, se under Video og velg på øverste hylle. Lat som om du ser det LIVE, delta i prosessen og du får resultater. Sendingen lever gjennom kommentarfeltet og vil bli lest av meg og teamet mitt.

 

Vil du hjelpe?

Gjennom LIVE coachingen skapes en folkebevegelse av folk som får hjelp. Fra kvalitets inspirasjon og læring, får de hjelp til utvikling, vekst og endring. Kan du være snill å hjelp meg? Vi trenger å nå ut til flere.  Tusen takk for at du framsnakker, forteller om LIVEn og anbefaler andre å sjekke ut. Og tusen takk for at du også:

DELer lenka.

Ingen er best alene. ALLE er vi bedre SAMMEN.

Trine <3

 

Vil du vite mer, ta kontakt via post@metaresource.no eller 4043 7000, så tar vi en prat.

Bloggbilde Trine

Trine Åldstedt er forfatter, blogger, ildjsel, medmenneske, ekspert i coaching og NLP, og grunnlegger av MetaResource.

Vil du lære mer av meg?

Finn kurs og studier her – stort utvalg!

Følg TrineLive.no og få LIVE coaching ukentlig!

Trine Åldstedt på FacebookInstagramTwitter

Få med deg boken Alt sitter i hodet

 

Blogglistenhits
, , , , , , , , ,

Følg meg på sosiale medier!

Her kan du følge meg via RSS-feed, Facebook eller Twitter. Du kan også se nyttige videoer på Metaresources YouTube-kanal.

No comments yet.

Leave a Reply

------------------