Drømmer med vinger, føtter og kropp

11. January 2016

Arkiv, TrineLive

DromDrømmer med vinger, sa han. Skikkelig fine. Store! Er det bedre med vinger enn med føtter? spurte jeg.

Tut tut. BÆM. Se opp!! Høysesong for mål og drømmer. Årsskifte. ALT kan skje, alt SKAL skje. I ÅR er året!!

Har du satt deg ordentlige mål for 2016? Å sette seg ordentlige mål er en kunst. De skal være store og hårete nok, realistiske nok, konkrete nok, få deg til å snappe etter pusten av begjær nok, være tidfestet klart OG de skal være verdiforankret. Det vil si at dersom du følger røttene deres, så skal de gå rakt inn i det innerste i deg. I verdidypet.

Hvordan i all verden finner jeg dit, spør du? Og dypet, er ikke så sikker på at jeg vil dit. Det er mørkt, kaldt og skummelt der. 

Det er mange måter å sette seg mål på. Det er mange teknikker å få hjelp av. Hørte du om de to som  satte seg et mål på en serviett og skapte mangemillionerbusiness ut av det? Servietten var alt de trengte. Men du kan vedde på målet var verdiforankret. Eller “kongruent med deres verdigrunnlag”, som en coach kunne sagt.

Vi kan trener år etter år på å sette oss riktige mål. Og vi kan se på resultatene våre om det fungerer. Det kan holde med en serviett og det kan være det trengs litt mer.

som jeg er 3For meg har mål både føtter, vinger og en diger god kropp å nyte gjennom. Målene mine har liv, øyne, munn og ører. De er bestevenn og følgesvenn. 

Fra å være lett fryktinngydende, “åh, jeg skulle sikkert gjort dette enda mer konkret og riktig”, har det blitt mer en livlig lek. Målsetting og måljobbing er ordentlig godfølelse. En balansegang å utforske, nøkler til alt jeg drømmer om. Her og nå. Ikke da og når.

Ønsker du å bli god i å få vinger, føtter og kropp på DINE drømmer? Du kan teste ut dette oppsettet fra min NLP trenerkollega Eva Hyllstam. Jeg jobbet med det i jula og likte det godt. Det er i pdf-format og du kan printe det ut. Følg hennes plan, og du får verdiforankrede mål. Da er du sånn ca halvveis. For nå gjelder det å få målene til å LEVE.

Da vil jeg tipse deg om Stjerneskudd. Den gjør noe spesielt med både DEG og DRØMMENE dine. Hør bare her hva en kunde sendte meg i dag:

Lededstjernen webHei Trine :)

Nå skal du høre: Stjerneskudd er intet mindre enn genial! Med den får jeg endelig en ro og oversikt over mål og planer – jeg vet hvor jeg har alt, og får et system jeg ikke har hatt før. Den har blitt min egen private «Bibel» på en måte J
Jeg har den med meg over alt, og om jeg i travle tider føler at jeg mister veien litt av syne, så drar den meg fint tilbake.
Jeg simpelthen digger den! Skulle det være en bitte liten ting å bemerke, så må det være at arkene kunne vært tynnere for å få plass til flere sider Uttrykksikonet winkIngen viktig ting, altså, men jeg føler at jeg må være veldig grådig på den for at den skal vare lenge……kanskje en bra ting, egentlig…

Takk for en flott bok, og stor honnør til deg for oppfinnelsen!

Mvh Trude Sandnes (har fått lov å gjengi)

 

Om dette er noe for deg, gå inn og les om Stjerneskudd og GO FOR IT!!

Om du har spørsmål til meg om hvordan jeg setter meg mål eller ønsker andre tips om livet, hverdagen, utfordringer og ikke minst inspirasjon, følg meg her. Den oppdateres daglig.

Og du, til slutt: Del videre til venner, kjæresten, familie og kolleger – de har minst like mye å hente som deg. Gi tipsene og inspirasjonen videre, akkurat som du får de av meg.

—————————————————————————————————————

Blogglistenhits

Bloggbilde TrineTrine Åldstedt er forfatter, blogger, ildjsel, medmenneske og ekspert i coaching og NLP.

Mer info via:

Coachingeksperten på Facebook – Instagram – Twitter

Få med deg boken Alt sitter i hodet

Få med deg kurs og utdanninger jeg holder

La meg guide deg til livsendring gjennom CDene mine

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Følg meg på sosiale medier!

Her kan du følge meg via RSS-feed, Facebook eller Twitter. Du kan også se nyttige videoer på Metaresources YouTube-kanal.

No comments yet.

Leave a Reply

------------------