Klar for en hemmelighet?

21. December 2014

Arkiv, Ledelse, Ledestjernen, TrineLive

FrihetJeg vil dele en av mine hemmeligheter med deg. Den er kraftfull forbi det du kan vente, og gir mer enn du våger drømme om. 

Setter du ord på målene og drømmene dine? Det gjør jeg. Jeg skriver dem ned. I personlige notatbøker. Jeg har flere og her og nå vil jeg innvie deg i en av dem. La oss kalle den Den magiske boka.

Jeg er daglig i kontakt med mine topp mål og prioriteringer. Ønsker og prosjekter jeg vil skape. Har dem skrevet ned, detaljert og i stikkordsform.

Inni den magiske boka står de i stikkordsform. Jeg starter dagen med å se på dem. Det hjelper meg å justere fokus og gjøre det viktigste først.

Toppen av listen min nå er:

 • Forhold – meg
 • Ledestjernen: Nyttårstalen, Webinar, Blogger
 • MetaResource: Forretningsutvikling, Trenere/Kursledere, Winning Dream Team
 • Be om hjelp
 • Gøy – Lek – Latter
 • Venner


I den magiske boken skriver jeg ønskescenarioer innenfor disse.

La oss si jeg velger meg Ledestjernen og Nyttårstalen.

Ledestjernen er et konsept og varemerke jeg driver og utvikler. Det er stort og det er veldig viktig for meg. Jeg vet vi alle er Ledestjerner, at vi inni oss har en lyssterk stjerne som er unik og annerledes enn alle andres. Når vi får tak på den, endres vår verden. Både den inni hver av oss, og den vi deler felles. Verdt å jobbe for sant?

Ett av mine store hårete mål innefor Ledestjernen er å holde Nyttårstalen på riksdekkende TV. Vi trenger ord fra Kongen vår, vi trenger ord fra Statsministeren vår OG vi trenger ord fra en visjonær ildsjel. En som kan tenne håp, tro, mening, mestring, driv, styrke, varme og kjærlighet i hver i sær av oss. Det kan jeg. Og det vil jeg.Notatbøker MetaResource

Så når jeg da sitter der på morningen med den Magiske boka mi og har valgt meg det målet, tenker jeg på hva det neste som skal skje er, om jeg velger på øverste hylle. Det kan være mer overordnet som dette:

”I min kommunikasjon, i min undervisning, i min blogging, i min omgang med andre og det jeg sender ut av energi og signaler, nærer jeg Ledestjernen til den som lytter. Gjennom å sette ord på ting som berører, som trigger tanker og vekker sjelen, fyllles de av ”noe”. En kraft, en omfavnelse, et stryk av en vennlig hånd som viser vei til et liv og en hverdag av betydning. Ikke fordi alt skal være en dans på roser, men fordi når vi har kontakt innover i kjernen av oss, er vi sterke, trygge, går i dialog, gir og tar rom. Vi tør og vi forstår, vi er og vokser. Jeg deler av innsikt, kunnskap og gjør det jeg kan for å hjelpe den som lytter til å få tak i sin kjerne, få fjernet lag av illusjoner og mindre enn gode tankesett og vaner.”

Eller mer konkret, som at jeg ramser opp svar på hvorfor “Nyttårstalen” er viktig for meg.

Jeg vil gjøre det jeg kan for å gjøre en forskjell. Bistå med det jeg har og vet for å hjelpe, spre lys, håp og samhold. Gå utenfor min komfortsone, tørre selv når det er skummelt for meg personlig. Strekke ut en hånd, være styrken en annen trenger for å få den i seg. Jeg tror på mennesket, kraften i oss, at vi er del av noe som er uendelig mye større og mer konkret enn vi forstår. Jeg vil leve sant, ekte og gi energi til det jeg tror på“.

Morgenhimmel des 2014Jeg skriver det jeg har på hjertet eller det jeg rekker. Kort eller lengre. Så er jeg ferdig.

Fra tid til annen tar jeg opp boken, blar gjennom og leser litt her og der.

Og vet du hva jeg finner?

Det som står der har skjedd!

“Alt du drømmer om, har du ressurser til å nå” har du kanskje hørt? Det er sannhet i det.

Å sette seg mål og nå drømmer er en miks av mentale mønster, planlegging og handling. Vanene og tipsene jeg delte med deg her, har jeg utviklet videre til et magisk målkonsept. Magisk rett og slett fordi det hjelper deg til å nå dine drømmer. Helt sant.

Via det bevisste og ubevisste sinn, kunnskap om hvordan høyre og venstre hjernehalvdel fungerer, klar struktur og indre sansebruk, ledes du gjennom en daglig rutine som sørger for at du får til det du drømmer om og mer.

Finn ut mer om Stjerneskudd her.

Vil du også nå dine drømmer?

Vi har også spesielle notatbøker preget med nøkkel sitater som passer deg:

Samme hva du tror du er er du alltid mer enn det – den er oransje og full av liv. Den oser kraft, sprut, lek, latter.

Det største universet er inni oss – er natthimmelblå og bærer i seg stjernestøv. Ulmende, glitrende, lokkende.

Finn de og andre godsaker her.

DEL om du liker.

—————————————————————————————————————

Inspirasjon og læring er noe vi alle trenger. Igjen og igjen. Her får du korte daglige videosnutter stappfulle av nyttig tips og læring fra meg. Helt gratis.

 

Bloggbilde TrineTrine Åldstedt er forfatter, blogger, ildjsel, medmenneske og ekspert i coaching og NLP.

Mer info via:

Facebook – Instagram – Twitter

Få med deg boken Alt sitter i hodet

Få med deg kurs og utdanninger jeg holder

La meg guide deg til livsendring gjennom de nedlastbare lydfilene mine

Blogglistenhits

 

 

FORYNGELSESKUR som virker

Når du er harmonisk er du vakker. Når du er glad holder du deg ung.
Her får du en gratis foryngelseskur. Du får mer enn du tror. Få det nå!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Følg meg på sosiale medier!

Her kan du følge meg via RSS-feed, Facebook eller Twitter. Du kan også se nyttige videoer på Metaresources YouTube-kanal.

3 Responses to “Klar for en hemmelighet?”

 1. Lena Says:

  Hei
  Super interessant og nysgjerrig på bloggen din.
  Jeg trenger å bli mer bevisst og tydelig på mine mål

  Mvh Lena

 2. Trine Aldstedt Says:

  Hei Lena,
  Ja, bevissthet og tydelighet rundt mål er både viktig og godt. Tiden flyr sånn og vi har så ekstreme muligheter i oss. Fortsett å følg med på bloggen GJØR tipsene, så vil du både oppleve at det fungerer og se at du får resultater.
  Personlig jobber jeg med mål, tydelighet, justering og erfaring kontinuerlig. Jeg gjør og gjør. Og kanskje er det derfor jeg kan si jeg lever et fantastisk godt liv, kjenner lykke uten grunn hver eneste dag og kjenner mening i det meste som skjer. Dette betyr IKKE at alt er enkelt eller at jeg ikke må jobbe for ting, men det betyr at jeg både mestrer det og kommer meg gjennom.
  Ha god sommer, Lena :)

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tips: Skap din drøm med en bok med blanke ark - - 1. June 2015

  […] er bloggen Trine nevner i videoen (den er kjempefin, ta deg tid til å lese den!). Er du klar for en hemmelighet? Vi bygger ledere hver dag. Ledere i jobb, og ledere i livet. Vil du ha hjelp til å nå målene og […]

Leave a Reply

------------------