Ildsjelens bankende visjon

8. November 2012

Ledelse

For litt siden publiserte jeg en sak hvor jeg beskrev hvordan jeg holdt på å drepe en ildsjel. Helt egenhendig. Nå vil jeg fortelle deg litt om beveggrunnen bak. 

Det du leser gjør at du lett forstår hvorfor det var sånn. Etterpå vil du sitte igjen med en følelse. Den vil antakelig trigge deg. Og om du lytter hører du den hvisker i øret ditt: “Hun inviterer meg. Hva vil jeg gjøre? Når jeg velger på øverste hylle.. ”

Jeg er Trine. Mitt fokus og mål er å oppgradere menneskekompetansen for enhver i seg selv. Så du lærer om hvordan egen kropp, hjerne, kommunikasjon fungerer. I ytterste konsekvens betyr det at enhver verdensborger som enda ikke har livet de ønsker seg, er mine potensielle kunder. Og til den dagen kommer at samfunnet består av mennesker med trygg forankring, fred i hjertet, råderett over indre landskap, tankesett og ressursutnyttelse, og som lever med reelle valg basert på det, har jeg en jobb å gjøre.

For det er kraften i kompetansen som læres bort og tilbys. Intet midre. Kanskje mer.

Det er år siden dette kallet ble klart for meg og jeg har grunnlagt et kraftsenter for å skape det. Jeg valgte å kalle kraftsentret MetaResource. Mine planer og ønsker for MetaResource er altså store. Bent fram enorme. Kolossale. Mesterlige. Ikke fordi vi skal gjøre alt dette selv, men fordi vi er en viktig pådriver og brikke som kan og vil stå sterkt sammen andre med samme fokus.

Og som du skjønner er det jeg driver med uendelig mye større en meg. Og det gjør meg ydmyk og litt usikker, men jeg gjør mitt beste og det jeg kan. Så stoler jeg på at i fellesskap med andre, som våre samarbeidspartnere, kolleger og kraftmennesker som deg, snur vi samfunnet og skaper det beste ut av det vi kan sammen.

For MetaResource sin del betyr det at vi må bli både proffere og smartere, så vi når fram og virkelig får levert og gjort det vi kan. Det betyr at jeg skal kobles fra en del av det jeg holder tak i i dag, som jeg verken har god kompetanse eller tid til å gjøre. Det betyr også at vi skal ha dyktige, proffe og kloke mennesker med gode menneskeverdier og samfunnsengasjement inn. I en god miks med forretningsteft og evne til å skape ressurser og midler. Ja, andre som vil være med i rekkene og stå skulder ved skulder i dette vakre, meningsfylte og sterke arbeidet.

Når hører jeg fra deg?

 

 

 

 

 

, , , , , , , , ,

Følg meg på sosiale medier!

Her kan du følge meg via RSS-feed, Facebook eller Twitter. Du kan også se nyttige videoer på Metaresources YouTube-kanal.

10 Responses to “Ildsjelens bankende visjon”

 1. Thomas Says:

  Bra dette her Trine. Stå på! Det kreves mye inspirasjon og nytenking i de tusen hjem.

 2. Trine Aldstedt Says:

  Takk, Thomas :) Tar med meg din støtte og holder koken :D

 3. Karhrin Says:

  Når hørermjegnfra deg, spurte du.
  NÅ, svarer jeg.
  Hva trenger du/ønsker du ?

 4. Trine Aldstedt Says:

  Hei kjære Kathrin :)

  Tusen takk for ditt svar. Det er merket, verdsatt og viktig.

  Responsen på blogginnlegget er overveldende og vi samler nå trådene før vi ruller ut og skaper videre.

  Klem og god helg :)

 5. Epiceiden Says:

  Nydelig lesestoff, du er en helt rå og energisk inspirerende person! MetaResource kommer til å få høre fra meg i hvertfall:)

 6. Marianne Says:

  Vi er med – vi skal bidra til at flere mennesker finner og forsterker sine egne ressurser med NLP!
  Det blir en spennende reise!

 7. Trine Aldstedt Says:

  Takk, kjære deg. Det ser vi fram til :)

 8. Trine Aldstedt Says:

  Takk, Marianne! Engasjert Byrå og dere er en stoor høydare og sikker partner skulder til skulder! Gjett om det blir spennende. Og er det allerede. Dere gjør en utmerket jobb og vi verdsetter samarbeidet med dere høyt!

 9. Hilde Says:

  Jeg tror sååå på det dere jobber med! Jeg skal på kurs hos dere over nyttår, og gleder meg til å lære og se hva jeg kan bidra med :-)

 10. Trine Aldstedt Says:

  Hei Hilde,
  Takk for din støtte! Sammen er vi mangeganger´n sterkere :)

  Velkommen over nyttår – og hjertlig velkommen på temakvelden 26. november! Der blir det høy stemning og masse påfyll!

  Beste hilsen :D

Leave a Reply

------------------